Esbada, til din tjeneste

 

Esbada ble skapt av Coram Nordic i 2004. Tanken bak merkevaren var å utvide sortimentet for å oppfylle kundenes etterspørsel. Målet var å utfylle  det daværende sortimentet for å kunne tilby et komplett sortiment av baderomstilbehør.

Produktene under merket Esbada er designet for det norske og skandinaviske markedet. De er skapt ut fra behov og designet med vekt på funksjonalitet, pålitelighet og tidløshet.

Funksjonell design som fungerer i hverdagen. Fra etableringen av merkevaren, frem til i dag, har det blitt lagt ned mye innsats i å designe og produsere produkter som gir mening for kunden. Enkel å bruke og å montere.

Pålitelighet, kvalitet og bærekraft er viktig. Produkter må være robuste. Vi har derfor også mange reservedeler tilgjengelig for å møte dagens standarder når det gjelder miljø og gir alle Esbada-produkter en forlenget liv.

Tidløshet er avgjørende i designprosessen. Produktene skal kunne passe inn i ulike stilarter og ulike epoker. Designen er klassisk og ren og gjør seg godt sammen med annet interiør og innredning. Flere av produktene kan brukes i ulike rom og enkelt flyttes på etter behov. 

Produktene blir kanskje ikke lagt merke til i like stor grad i hverdagen, men er savnet i sitt fravær. Esbada er produktene som får rutinene på badet til å fungere smidigere, som en taus butler.

taburettKrokrekkeSkittentøyskurverRyggbørste

Tilbehør til badet er ikke alltid det første du tenker på når du pusser opp badet ditt, men det er ofte prikken over i'en som fullfører rommet. Enten det er den badebørsten du trenger når du ligger i badekaret og skulle ha skrubbet ryggen, den lille taburetten småfolkene i husstanden trenger for å nå opp til vasken, krokrekken som kan henges på døra for å få plass til de ekstra håndklærne eller morgenkåpen, eller om det er skittentøysdunken som også kan brukes til å sitte på. Esbada er nettopp disse produktene. De du nødvendigvis ikke tenker på, men de som gjør hverdagen enklere og står til tjeneste når du først har dem.