Få øye på det

Trenger du et speil som gjør det enklere å stusse barten, sminke seg pent eller nappe øyenbrynene? Speil med forstørrelse og lys er praktiske hjelpemidler i hverdagen. 

Vi har kompakte lommespeil med reiseetui som du enkelt kan putte i vesken, speil som festes med sugekopp på badet ditt, bordspeil som kan flyttes rundt eller stå på baderomsbenken. 

Velg mellom fargene børstet messing, krom, børstet stål, hvit eller sort etter hva som passer best i din stil. 

Simplehuman håndholdt sminkespeil
Med tre ganger forstørrelse. Funksjonelt håndtak som passer perfekt på tommel eller en finger, men kan også brukes som stativ. Leveres med en festet knappestropp som holder speilet trygt på plass i den elegante reisevesken. Lyset slås automatisk på/av når du tar speilet ut/inn av vesken. Av/på-knappen lar deg bytte mellom tre lysstyrker. Simplehuman speil har en true lux teknologi som gir det det naturlige dagslyset som er ute med inntil 95%. Med denne unike lysteknologien kan du se hele fargespekteret som hjelper deg til riktig bruk av sminke og et perfekt resultat. Glasset i speilet på alle simplehuman speil er av høykvalitets glass som er ultra klart og har den beste støtten på baksiden som er dekket med et lag av aluminium. Oppladbart innebygget batteri, USB kabel er inkludert. 5 års garanti Ø: 10,4cm

Duschy sminkepseil med LED-lys og sugekopp
Sminkespeil med kraftig sugekopp og LED-lys i rammen. Kan enkelt dimmes og skrues av og på. Har et kuleledd slik at du kan sette speilet i valgfri vinkel. Lyset kan drives av batteri eller medfølgende USB-kabel. 4xAAA batterier medfølger ikke.

Duschy 2-sidig bordspeil børstet messing
Trendy bordspeil med 2 sider hvor den ene siden er med 3x forstørrelse. Den er svingbar så du kan enkelt skifte mellom de to sidene. Mattbørstet messing med et minimalistisk design. Speilet har en diameter på 16 cm og en høyde på 35 cm, perfekt på badet eller på sminkebordet.

For enda flere speil, se nettbutikken vår