Den matte kameleonen

Contour i matt grå er for deg som liker det harmoniske og stilsikre uttrykket i hjemmet ditt. Det er det perfekte valget hvis du foretrekker det tidløst og trygt. Du kan ikke gå feil med matt grå. Den er enkel å kombinere med både sort, krom, hvitt og naturmaterialer. Matt grå er kanskje den mest fleksible løsningen med tanke på annet tilbehør og møblement på badet ditt. 

Ikke vær redd for at det matt grå blir kjølig og livløst. Bare se her hvordan treverk og en grønn plante liver opp stemningen på badet. Det er jo tross alt enklere å tilføre en plante og for eksempel en krakk i treverk. Blir du lei er det enkelt å bytte og forandre uttrykket på badet ditt totalt. Matt grå er det trygget valget og den perfekte kameleonen.

Detaljene er, som alltid fra Sealskin, minimalistiske og rene. Dørhåndtaket gir et godt grep, og gjør akkurat passe mye ut av seg. 

Contour-serien har minimalistiske rammer og er kjent som svært stabile som du kan ha glede av i mange år. Serien er designet med opptil 50% smalere aluminiumsprofiler enn tilsvarende dusjvegger. Resultatet er en dusj som er tidløs og har et stilig, minimalistisk design. Dette er selvfølgelig uten å gå på kompromiss med kvaliteten.