Hvordan holde dusjveggene rene og klare lenge?

Det er alltid en enkel løsning, men som krever kontinuitet. Etter hver eneste dusj, bør du skylle over alle vegger med kaldt vann og bruke nal. Det kalde vannet gjør at fett og såperester slipper veggene og nalen drar de lett av og vekk. Alle Sealskin dusjløsninger har et antikalk-belegg på seg. Dette belegget heter Sealglass og hjelper til å holde dusjveggene fine lengre. Dersom du bruker kaldt vann og nal beholder du også dette belegget intakt. Dersom du over tid har slitt av Sealglass kan det påføres nytt.

Dersom du likevel skulle ønske å rengjøre dusjveggene dine mer enn ved vanlig bruk av nal og kaldt vann, da er det viktig at du følger følgende råd: Kaustiske, alkaliske og syreholdige substanser eller ethvert produkt som inneholder klorin skal ikke brukes under noen omstendighet. Dette gjelder også oksiderende rengjørings- og løsemidler. Bruk kun myke kluter når du skal rengjøre (ikke bruk kluter eller vaskehansker i mikrofiber).

Ikke la rengjøringsmidler virke eller tørke på metalloverflater som henglser, eller plastoverflater og tetningslister, dette kan forårsake permanente flekker da overflaten kan korrodere. Skyll glassoverflaten med rikelig med vann og tørk av med en myk klut for å unngå kalk- og vannmerker. Hvis det er vanskelige flekker på glasset kan du bruke en mild eddikløsning (1 del eddik, 5 deler vann) for å vaske dem vekk.

Skyll med rikelig med vann og tørk av med en myk klut. Husk at det også er viktig med god ventilasjon på badet. Det forhindrer soppdannelser i dusjsonen.