Sikkerhet først

Er du eller noen i familien din ustø eller redde for å falle i dusjen, badekaret eller ved toalettbesøk? Men noen enkle grep kan du gjøre tiltak for å trygge hverdagen. Vi har hjelpemidler som enkelt kan monteres og utgjøre en forskjell.

Et håndtak som kan monteres på ulike måter kan være godt å holde seg i når man enten skal løfte et bein, sette seg ned eller reise seg.

En antiskli badematte på gulvet eller i badekaret bidrar også til å forhindre uhell. Bademattene i gummi har sugekopper på undersiden og fester seg godt til ulike underlag som fliser, porselen, vinyl og plast. De finnes i ulike farger, former og størrelser slik at man ikke trenger å gå på kompromiss med det estetiske.

En krakk kan være godt å sitte på i dusjen eller mens man pusser tennene. Denne krakken har sklisikre ben for optimal komfort og sikkerhet, og høyden på setet kan enkelt justeres.

Det mange kanskje ikke er klar over er at herdet glass også bidrar til å redusere faren for skader. Det tykke herdede glasset i våre dusjvegger har blitt behandlet slik at det har større bøyelighet enn normalt glass. Likevel er det glass og kan knuse, men det vil granulere i mange små runde biter som er mindre sannsynlig at kan skade enn normale glasskår. Alle våre dusjvegger har herdet glass på enten 6 eller 8 mm. og finnes i mange ulike utførelser og størrelser slik at du finner en som passer ditt behov og din stil. I dusjkatalogen vår kan du lese mer om de ulike variantene.