Serien er komplett

Endelig er badematteserien Angora fra Sealskin komplett. Nå kan du bestille begge størrelser i alle tre farger. 

 

Endelig er badematteserien Angora fra Sealskin komplett. Nå kan du bestille begge størrelser i alle tre farger. De to siste tilskuddene er off white badematte i størrelsen 70x140 cm, og grønn badematte i størrelsen 60x90 cm. De lyse passer godt på de aller fleste bad, og gir et mykt og lett inntrykk på gulvet. Den grønne gjør litt mer ut av seg og kan for eksempel være et blikkfang hvis du ellers har et nøytralt bad. Både den lyse og den dype grønne har en myk luv som gir en silkemyk følelse til føttene dine. De minste størrelsen egner seg godt på mindre baderom eller foran dusjen. De store er perfekt foran et badekar eller kanskje den til og med passer foran dobbelvasken, hvis du har det? 

Husk at en god og lun badematte på gulvet gjør at du kanskje kan senke temperaturen på baderommet ditt bittelitt, og dermed spare litt på strømmen, uten at du går på kompromiss med komforten. Det skal være behagelig å tørke seg, sminke seg eller pusse tennene og en badematte kan gjøre den lille forskjellen. 

Angora badematter er produsert i 100% polyester som kan vaskes i 30 grader i maskin, og tørkes hengende. For din sikkerhet er baksiden belagt med antiskli, slik at badematten ligger i ro på gulvet.