Design og komfort hånd i hånd

De populære dusjveggene fra Sealskin tilfører baderommet modernitet med sin enkelhet og unike formgivning. Uansett hvilken stil som tiltaler deg mest finnes det vegger som passer de fleste dusjløsninger. Det er fire ulike modeller; Inc, Soho®, Contour og Hooked og herunder flere varianter og farger. Alle er selvfølgelig i den velkjente, gode Sealskinkvaliteten. Den gode høyden på minst to meter bidrar til å bevare varmen fra dusjen lenger og gjør dusjingen enda mer behagelig. Dusjveggene er utstyrt med sikkerhetsglass av høyeste kvalitet som oppfyller de nødvendige standarder i markedet. Dersom glasset knuses, blir det til små biter i stedet for store glasskår, som reduserer faren for kuttskader. Alle glass er behandlet med Sealglass antikalkbelegg som gjør at smuss ikke fester seg så lett og dermed forenkler rengjøringen.

Les mer om Rengjøring av dusjvegger her.

Rengjøring

Inc
Moderne og minimalistiske Inc er en robust dusjvegg. Glasset er 8 mm herdet Sealglass. Inc har en lekker dusjkurv integrert. Denne kan justeres på ulike måter, og du kan også legge til flere hvis du har behov for mer oppbevaring. Skyvedørene har soft close som demper bevegelsen og lukker dørene varsomt. Alle dørene har i tillegg automatisk lukking, som gjør at vannet holder seg i dusjsonen. De flate hengslene og slette veggprofilene sørger for at det er enkelt å rengjøre dusjveggen fra innsiden. Inc er tilgjengelig i krom og matt sort. Du velger mellom walk in, tradisjonell dusjdør, skyvedør eller en kombinasjon av disse til et hjørne for eksempel.

Les mer om Inc dusjvegger her.

Soho®
De originale industrielle dusjveggene med de karakteristiske sorte, lekre aluminiumsprossene på utsiden, inspirert av de industrielle bygningene i New York. Glasset er 8 mm herdet Sealglass. Soho® har skjulte hengsler, usynlige veggfester og ingen kanter. Veggene består av ett helt glassfelt som gjør rengjøringen på innsiden enklere. Sprossene er limt på utsiden. Veggene er 210 cm høye og er enkle i bruk med «soft open» og «soft close». Du velger mellom walk in, tradisjonell dusjdør, skyvedør eller en kombinasjon av disse til et hjørne for eksempel.

Les mer om Soho dusjvegger her.

Soho


Contour
De minimalistiske dusjveggene i moderne og stilren matt sort eller børstet stål. Smale, enkle rammer eller profiler uten at det går utover stabiliteten. Ønskes likevel ekstra stabilitet kan støttestag monteres, enten rett eller i vinkel, tilpasset ulike behov. Contour har vakre, robuste designdetaljer som understreker det minimalistiske uttrykket. Contour har enkel montering og justeringsmuligheter slik at plasseringen blir mest gunstig. Profilene er slette, helt uten kanter og skruer, slik at smuss ikke fester seg så lett. Skyvedøren kan også enkelt løsnes slik at at man kommer til overalt. Modellen fås som walk in, svingdør, skyvedør og hjørne.

Les mer om Contour dusjvegger her.

Contour

Hooked
Med Hooked er komfort innen rekkevidde, bokstavelig talt. Med utskjæringen i det 6 mm tykke sikkerhetsglasset har du både krok og håndtak i ett. I tillegg gjør den automatiske magnetlukkingen og det enkle vedlikeholdet disse dusjveggene meget behagelig i bruk. Hooked har en ekstra justeringsmulighet som gjør at de kan tilpasses perfekt i de fleste løsninger. Sideveggene er enkle å montere med et klemmesystem slik at du ikke trenger å bore. Modellen kan fås som badekarvegg, walk in, dusjdør, saloondør, samt buet eller rett dusjhjørne.

Les mer om Hooked dusjvegger her.

Hooked